nieuws

Diepwand

bouwbreed Premium

In Venlo realiseert de Aannemerscombinatie Maas VOF het nieuwbouwproject Maasboulevard. Op dit moment wordt gewerkt aan de diepwanden rondom de parkeergarage in het zuidelijk deel van het project. Ondanks problemen met een onverwacht gat in de ondergrond, waardoor het bentoniet wegspoelde, zullen de wanden rond dit deel van de parkgarage in de eerste helft van december gereed zijn. In januari volgend jaar begint dan het ontgraven en in februari kan worden begonnen met de bouw van de garage en de fundering van de Römertoren. Foto: Peter Wijnands Photography

In Venlo realiseert de Aannemerscombinatie Maas VOF het nieuwbouwproject Maasboulevard. Op dit moment wordt gewerkt aan de diepwanden rondom de parkeergarage in het zuidelijk deel van het project. Ondanks problemen met een onverwacht gat in de ondergrond, waardoor het bentoniet wegspoelde, zullen de wanden rond dit deel van de parkgarage in de eerste helft van december gereed zijn. In januari volgend jaar begint dan het ontgraven en in februari kan worden begonnen met de bouw van de garage en de fundering van de Römertoren. Foto: Peter Wijnands Photography

Reageer op dit artikel