nieuws

ArcelorMittal breidt productie uit in Afrika

bouwbreed Premium

Staalreus ArcelorMittal heeft in Zuid-Afrika een overeenkomst met branchegenoot Kalagadi Manganese. De bedrijven gaan in de provincie Noordkaap een mangaanmijn en een fabriek voor de productie van jaarlijks 2,4 miljoen sinter ontwikkelen.

Staalreus ArcelorMittal heeft in Zuid-Afrika een overeenkomst met branchegenoot Kalagadi Manganese. De bedrijven gaan in de provincie Noordkaap een mangaanmijn en een fabriek voor de productie van jaarlijks 2,4 miljoen sinter ontwikkelen.
In Mozambique gaat het concern een staalwals bouwen met een capaciteit van 400.000 ton staal per jaar. Tevens sloot ArcelorMittal met het Amerikaanse mijnbouwbedrijf General Moly een contract voor het afnemen van het metaal molybdeen.

Reageer op dit artikel