nieuws

We are the champions

bouwbreed Premium

De Nederlandse equipe heeft 8 van de 11 prijzen in Malaga in de wacht gesleept. Peter van Schaik (links) heeft de 10e Caterpillar Operator Challenge gewonnen. Jan-Maarten Schuurman (2e van links) werd zeer verdienstelijk tweede. John Jansse (uiterst rechts) pakte de vierde plek door de proef met de wiellader op zijn naam te schrijven. Jacco van den Brink (tweede van rechts) eindigde nog net in het linker rijtje: hij werd 22ste.

De Nederlandse equipe heeft 8 van de 11 prijzen in Malaga in de wacht gesleept. Peter van Schaik (links) heeft de 10e Caterpillar Operator Challenge gewonnen. Jan-Maarten Schuurman (2e van links) werd zeer verdienstelijk tweede. John Jansse (uiterst rechts) pakte de vierde plek door de proef met de wiellader op zijn naam te schrijven. Jacco van den Brink (tweede van rechts) eindigde nog net in het linker rijtje: hij werd 22ste.

Reageer op dit artikel