nieuws

Strijdtoneel

bouwbreed Premium

 ”Wat ze bij Caterpillar kunnen, kunnen wij ook”, moeten ze bij New Holland gedacht hebben. Want ook de machinebouwers behorend tot de Italiaanse Fiat Groep blijken een competitie voor machinisten te organiseren. In navolging van de jaarlijkse Cat Operator Challenge in het Spaanse Málaga was het Italiaanse Balocco het strijdtoneel voor een wedstrijd waaraan 44 machinisten deelnamen. In meerder behendigheidsproeven op verschillende machines moesten de bestuurders zoveel mogelijk punten zien te scoren. Maar in tegenstelling tot de Caterpillar-competitie ging er ditmaal geen Nederlander met de hoofdprijs naar huis. Winnaar in Italië was de Duitser Tobias Erbele.

 ”Wat ze bij Caterpillar kunnen, kunnen wij ook”, moeten ze bij New Holland gedacht hebben. Want ook de machinebouwers behorend tot de Italiaanse Fiat Groep blijken een competitie voor machinisten te organiseren. In navolging van de jaarlijkse Cat Operator Challenge in het Spaanse Málaga was het Italiaanse Balocco het strijdtoneel voor een wedstrijd waaraan 44 machinisten deelnamen. In meerder behendigheidsproeven op verschillende machines moesten de bestuurders zoveel mogelijk punten zien te scoren. Maar in tegenstelling tot de Caterpillar-competitie ging er ditmaal geen Nederlander met de hoofdprijs naar huis. Winnaar in Italië was de Duitser Tobias Erbele.

Reageer op dit artikel