nieuws

Staalbouwdag

bouwbreed Premium

 Veel prijzen zijn er niet te verdelen op de Staalbouwdag die vandaag plaatsvindt in Ede. Maar de winnaars van de nationale staalbouwprijzen zijn recent wel ingezonden naar Luxemburg waar de Europese staalbouwprijzen werden uitgereikt. Daar viel onder andere dit museumgebouw in Bern in de prijzen dat werd ontworpen door architect Renzo Piano. De Zwitserse staalbouwer Zwahlen&Mayr verwerkte in de golvende bogen, die drie grote ruimten overspannen, ruim 1200 ton staal.

 Veel prijzen zijn er niet te verdelen op de Staalbouwdag die vandaag plaatsvindt in Ede. Maar de winnaars van de nationale staalbouwprijzen zijn recent wel ingezonden naar Luxemburg waar de Europese staalbouwprijzen werden uitgereikt. Daar viel onder andere dit museumgebouw in Bern in de prijzen dat werd ontworpen door architect Renzo Piano. De Zwitserse staalbouwer Zwahlen&Mayr verwerkte in de golvende bogen, die drie grote ruimten overspannen, ruim 1200 ton staal.
Meer winnaars van Europese staalbouwprijzen op pagina 7.

Reageer op dit artikel