nieuws

Sloop op Reesink-terrein

bouwbreed Premium

Loon-, sloop- en grondverzetbedrijf Masselink uit Steenderen is sinds vorig jaar september bezig met de sloop van de panden op het Reesink-terrein aan de Havenstraat in Zutphen. Afgelopen jaar werden eerste-fase-werkzaamheden verricht. Inmiddels is men bezig met de tweede fase. Er worden op dit moment voornamelijk diverse oude pakhuizen, waar men niet goed met machines binnen kan komen, handmatig gesloopt. Eind 2008 hoopt Masselink klaar te zijn met de sloopwerkzaamheden. Vanaf 2010 zal projectontwikkelaar Proper Stok het terrein, dat 6 hectare groot is, verbouwen tot een woon-werkgebied met ten minste achthonderd woningen.

Loon-, sloop- en grondverzetbedrijf Masselink uit Steenderen is sinds vorig jaar september bezig met de sloop van de panden op het Reesink-terrein aan de Havenstraat in Zutphen. Afgelopen jaar werden eerste-fase-werkzaamheden verricht. Inmiddels is men bezig met de tweede fase. Er worden op dit moment voornamelijk diverse oude pakhuizen, waar men niet goed met machines binnen kan komen, handmatig gesloopt. Eind 2008 hoopt Masselink klaar te zijn met de sloopwerkzaamheden. Vanaf 2010 zal projectontwikkelaar Proper Stok het terrein, dat 6 hectare groot is, verbouwen tot een woon-werkgebied met ten minste achthonderd woningen.
Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel