nieuws

Ruimere kansen voor personeelsaandelen

bouwbreed Premium

DHV bereidt plannen voor om de medewerkers op buitenlandse vestigingen, net als de Nederlanders, via aandelen deel te laten nemen in het bedrijf. Komend voorjaar kan de aandeelhoudersvergadering een voorstel verwachten.

DHV bereidt plannen voor om de medewerkers op buitenlandse vestigingen, net als de Nederlanders, via aandelen deel te laten nemen in het bedrijf. Komend voorjaar kan de aandeelhoudersvergadering een voorstel verwachten.
“DHV is Nederlands grootste ingenieursbureau dat nog in eigen handen is”, zegt bestuursvoorzitter Bertrand van Ee. “Of je al dan niet naar de beurs gaat, is een principiële kwestie. Wij kiezen niet voor een beursgang. DHV is een kennisbedrijf. Je moet je afvragen of het goed is dat het eigendom van de kennis ergens anders ligt dan bij jezelf”.

Reageer op dit artikel