nieuws

Renovatie Pier

bouwbreed Premium

 In opdracht van het Van der Valk-concern is Finkenflügel bezig met de renovatie van de dakbedekking op het dak van het restaurant aan de Pier in Scheveningen. Op zich is deze renovatie niets bijzonders, maar vanwege de vernieuwing van het dakbeschot moet rondom een steiger komen voor de veiligheid. Dit bleek niet eenvoudig, omdat het onderliggende dak uit stalen liggers bestaat.Foto: Peter van Mulken

 In opdracht van het Van der Valk-concern is Finkenflügel bezig met de renovatie van de dakbedekking op het dak van het restaurant aan de Pier in Scheveningen. Op zich is deze renovatie niets bijzonders, maar vanwege de vernieuwing van het dakbeschot moet rondom een steiger komen voor de veiligheid. Dit bleek niet eenvoudig, omdat het onderliggende dak uit stalen liggers bestaat.Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel