nieuws

Mortelschroefpaal

bouwbreed Premium

 Voor het nieuwe gebouw Intermezzo van de Universiteit van Tilburg leverde BFG Schroefpalen uit Nijmegen bijna 900 funderingspalen. Na het storten van het beton wordt handmatig de wapeningskorf voor de bovenste 3 meter geplaatst. Die wordt trillend op diepte gebracht. Daarna gaat er een (blauw) zeiltje over de paalkop, om te voorkomen dat die vervuilt voordat het beton is uitgehard.

 Voor het nieuwe gebouw Intermezzo van de Universiteit van Tilburg leverde BFG Schroefpalen uit Nijmegen bijna 900 funderingspalen. Na het storten van het beton wordt handmatig de wapeningskorf voor de bovenste 3 meter geplaatst. Die wordt trillend op diepte gebracht. Daarna gaat er een (blauw) zeiltje over de paalkop, om te voorkomen dat die vervuilt voordat het beton is uitgehard.
Foto: Dolph Cantrijn

Reageer op dit artikel