nieuws

Camera’s volgen versterking Noordwijks kust

bouwbreed Premium

 De kustversterking nabij Noordwijk; wie aan de foto in deze krant niet genoeg heeft kan het werk live volgen via webcamera’s. Opdrachtgever Hoogheemraadschap Rijnland plaatste er één op het Prominent Inn Hotel en één op het Beach Hotel. De toeschouwer ziet via www.rijnland.net/kustversterking vanuit acht perspectieven hoe aannemersbedrijf Van den Biggelaar uit Velddriel nog tot aan de kerst basaltonblokken plaatst. Boskalis laat deze harde bescherming daarna verdwijnen onder zo’n 500.000 kubieke meter zand. Noordwijks kust moet in maart volgend jaar weer op orde zijn.

 De kustversterking nabij Noordwijk; wie aan de foto in deze krant niet genoeg heeft kan het werk live volgen via webcamera’s. Opdrachtgever Hoogheemraadschap Rijnland plaatste er één op het Prominent Inn Hotel en één op het Beach Hotel. De toeschouwer ziet via www.rijnland.net/kustversterking vanuit acht perspectieven hoe aannemersbedrijf Van den Biggelaar uit Velddriel nog tot aan de kerst basaltonblokken plaatst. Boskalis laat deze harde bescherming daarna verdwijnen onder zo’n 500.000 kubieke meter zand. Noordwijks kust moet in maart volgend jaar weer op orde zijn.

Reageer op dit artikel