nieuws

Vijftig Cat-minigravers voor Compact Rent

bouwbreed

SHrS Pon Equipment uit Almere levert in de komende drie maanden vijftig compacte graafmachines aan Compact Rent uit Beneden Leeuwen. Compact Rent opende onlangs een nieuwe vestiging in Zevenhuizen langs de A12 en zag de afgelopen tijd een explosieve groei in de vraag naar compact materieel. De order van vijftig nieuwe machines bestaat uit 28 stuks 301.8C (1,5 tonners), tien stuks 302.5C (2,5 tonners), vijf stuks 303C CR (3,5 tonners), vijf stuks 304C CR (5 tonners) en twee stuks 307C (9 tonners). Volgens een woordvoerder van Pon Equipment neemt de vraag naar kleine graafmachines flink toe. “De ruimte in het Nederlandse straatbeeld wordt steeds krapper en vraagt om kleinere machines die de diverse werkzaamheden kunnen verrichten. We breiden daarom ons Caterpillar- assortiment steeds meer uit met compacte machines.”

SHrS Pon Equipment uit Almere levert in de komende drie maanden vijftig compacte graafmachines aan Compact Rent uit Beneden Leeuwen. Compact Rent opende onlangs een nieuwe vestiging in Zevenhuizen langs de A12 en zag de afgelopen tijd een explosieve groei in de vraag naar compact materieel. De order van vijftig nieuwe machines bestaat uit 28 stuks 301.8C (1,5 tonners), tien stuks 302.5C (2,5 tonners), vijf stuks 303C CR (3,5 tonners), vijf stuks 304C CR (5 tonners) en twee stuks 307C (9 tonners). Volgens een woordvoerder van Pon Equipment neemt de vraag naar kleine graafmachines flink toe. “De ruimte in het Nederlandse straatbeeld wordt steeds krapper en vraagt om kleinere machines die de diverse werkzaamheden kunnen verrichten. We breiden daarom ons Caterpillar- assortiment steeds meer uit met compacte machines.”

Reageer op dit artikel