nieuws

Nieuw Schüco-profiel extra isolerend

bouwbreed Premium

SHrS Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Schüco een kunststof raam- en deursysteem met een extra hoge isolatiewaarde. Deze serie Corona CT 70 Accent volgt de CT 60 serie op. De nieuwe profielen hebben twee extra luchtkamers, met een dikte van elk 5 millimeter, die zorgen voor de grotere energiebesparing. De verdiept liggende profielen zijn geschikt voor vele toepassingen en varianten, aldus het verkoopkantoor van Schüco in Mijdrecht. Ze kunnen worden gebruikt in naar binnen naar buiten openende ramen en deuren, in draaivalramen en in schuifvalramen. Ze passen goed in het Nederlandse straatbeeld. Met name de verticale schuiframen uit oudere buurten zijn goed te reproduceren met Corona CT 70 Accent.

SHrS Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde Schüco een kunststof raam- en deursysteem met een extra hoge isolatiewaarde. Deze serie Corona CT 70 Accent volgt de CT 60 serie op. De nieuwe profielen hebben twee extra luchtkamers, met een dikte van elk 5 millimeter, die zorgen voor de grotere energiebesparing. De verdiept liggende profielen zijn geschikt voor vele toepassingen en varianten, aldus het verkoopkantoor van Schüco in Mijdrecht. Ze kunnen worden gebruikt in naar binnen naar buiten openende ramen en deuren, in draaivalramen en in schuifvalramen. Ze passen goed in het Nederlandse straatbeeld. Met name de verticale schuiframen uit oudere buurten zijn goed te reproduceren met Corona CT 70 Accent.
De profielen zijn zo ontworpen dat raam- en deurfabrikanten ze snel en economisch kunnen assembleren. Voor de profielen zijn verschillende nieuwe binnen- en buitenkleuren ontwikkeld, zoals de Siena Noce.

Reageer op dit artikel