nieuws

Heistelling valt op damwand in Cuijk

bouwbreed Premium

Een heistelling is gisterdagmiddag omgevallen bij de Maas in Cuijk. Ballast Nedam was daar bezig met het plaatsen van een damwand. De heistelling is op de damwand terechtgekomen. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt. De machinist is op tijd uit de heistelling gesprongen.

Een heistelling is gisterdagmiddag omgevallen bij de Maas in Cuijk. Ballast Nedam was daar bezig met het plaatsen van een damwand. De heistelling is op de damwand terechtgekomen. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt. De machinist is op tijd uit de heistelling gesprongen.
De aannemer is in Cuijk bezig met de renovatie van de Maaskade. De betonnen keerwanden worden vervangen door stalen keerwanden. Er is nog niets bekend over de oorzaak van het ongeluk en de mogelijke schade.

Reageer op dit artikel