nieuws

Dudok in modern jasje

bouwbreed

Een deel van de Hilversumse wijk Liebergen – ooit ontworpen door Dudok – wordt gerestaureerd. Een deel wordt gesloopt en in de sfeer van wijlen de Hilversumse stadsbouwmeester en met hulp van moderne technieken weer opnieuw gebouwd. In dit deel plaatst bouwbedrijf Aalberts prefab-dakpanelen op de woningen van woningbouwproject Dudok Revisited. Deze woningen zijn door architectenbureau Van Haaren ontworpen. Ze kenmerken zich door een steil dak dat rust op een stalen constructie. Dit historische deel van Liebergen moet volgend zomer grotendeels klaar zijn.  

Een deel van de Hilversumse wijk Liebergen – ooit ontworpen door Dudok – wordt gerestaureerd. Een deel wordt gesloopt en in de sfeer van wijlen de Hilversumse stadsbouwmeester en met hulp van moderne technieken weer opnieuw gebouwd. In dit deel plaatst bouwbedrijf Aalberts prefab-dakpanelen op de woningen van woningbouwproject Dudok Revisited. Deze woningen zijn door architectenbureau Van Haaren ontworpen. Ze kenmerken zich door een steil dak dat rust op een stalen constructie. Dit historische deel van Liebergen moet volgend zomer grotendeels klaar zijn.  

Reageer op dit artikel