nieuws

Britse BAM-dochter verkoopt vastgoed

bouwbreed

SHrS – HBG Properties, de Britse vastgoeddochter van Koninklijke BAM Groep, heeft een pakket van acht kantoorprojecten uit de eigen vastgoedportfolio verkocht aan belegger IVG Immobilien AG voor circa 215 miljoen euro.

SHrS – HBG Properties, de Britse vastgoeddochter van Koninklijke BAM Groep, heeft een pakket van acht kantoorprojecten uit de eigen vastgoedportfolio verkocht aan belegger IVG Immobilien AG voor circa 215 miljoen euro.
De projecten verkeren in diverse ontwikkelingsstadia. HBG Properties zal de projecten verder ontwikkelen, bouwen en verhuren. Met deze transactie ontstaan voor HBG Properties nieuwe mogelijkheden tot verdere uitbouw van de activiteiten.
De vastgoedprojecten hebben gezamenlijk een omvang van circa 110.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel