nieuws

BAM schenkt koppen duurzame koffie

bouwbreed

Op bouwplaatsen en in kantoren van BAM in Nederland wordt sinds kort alleen nog maar duurzaam geproduceerde koffie geschonken. Hiertoe heeft het een contract afgesloten met Douwe Egberts.

Op bouwplaatsen en in kantoren van BAM in Nederland wordt sinds kort alleen nog maar duurzaam geproduceerde koffie geschonken. Hiertoe heeft het een contract afgesloten met Douwe Egberts.
BAM beschouwt het contract als een van de uitwerkingen van het beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. DE levert BAM zogenoemde Good Origin Coffee met Utz-certificaat. Dit garandeert dat de koffie is geproduceerd met oog voor de leefomstandigheden van koffieboeren en respect voor het milieu.
De certificering wordt verzorgd door de internationale organisatie Utz Kapeh, hetgeen in de Maya-taal staat voor goede koffie. De 13.000 medewerkers van BAM in Nederland zijn jaarlijks goed voor zo’n 7 miljoen koppen koffie.

Reageer op dit artikel