nieuws

BAM Rail verwerft meerjarig contract

bouwbreed Premium

SHrS BAM Rail heeft de opdracht verworven om de komende jaren vernieuwingswerkzaamheden te verrichten aan het spoor in Zeeland, Brabant en Limburg. Het is de erste keer dat ProRail een meerjarig contract voor een groter gebied aanbesteed. Dit zogeheten MEGA-1 contract (Meerjarige Engineering en Ge ï ntegreerd Aanbesteden) heeft een waarde van ruim 45 miljoen euro. BAM Rail vernieuwt in die vier jaar 33 kilometer spoor, 64 kilometer ballastbed, 55 overwegen en 8000 stuks hangdraden. Daarnaast saneert het bedrijf zeven overbodig geworden wissels en zes emplacementen. Het gaat om de lijnen Vlissingen-Roosendaal, Eindhoven-Blerick en Weert-Roermond-Maastricht. Voor de komende twee jaar ligt de planning van de werkzaamheden al vast.

SHrS BAM Rail heeft de opdracht verworven om de komende jaren vernieuwingswerkzaamheden te verrichten aan het spoor in Zeeland, Brabant en Limburg. Het is de erste keer dat ProRail een meerjarig contract voor een groter gebied aanbesteed. Dit zogeheten MEGA-1 contract (Meerjarige Engineering en Ge ï ntegreerd Aanbesteden) heeft een waarde van ruim 45 miljoen euro. BAM Rail vernieuwt in die vier jaar 33 kilometer spoor, 64 kilometer ballastbed, 55 overwegen en 8000 stuks hangdraden. Daarnaast saneert het bedrijf zeven overbodig geworden wissels en zes emplacementen. Het gaat om de lijnen Vlissingen-Roosendaal, Eindhoven-Blerick en Weert-Roermond-Maastricht. Voor de komende twee jaar ligt de planning van de werkzaamheden al vast.

Reageer op dit artikel