nieuws

Leidingportaal

bouwbreed

 Ruim 25 jaar nadat in de gemeenteraad van de toenmalige gemeente Nieuw-Beijerland in een unaniem aangenomen motie werd gevraagd de olieleiding van Total over de Spuidijk ondergronds te maken, is het potaal met de leiding ook daadwerkelijk verdwenen. Dit voorjaar heeft Visser Smit Hanab een nieuwe leiding geboord onder de weg en het water van het Spui. Daarmee kwam de weg vrij voor het slopen van het portaal. De huidige gemeente Korendijk draaide op voor de kosten van de sloop, die is uitgevoerd door de Spijkse Metaalhandel van den Heuvel.

 Ruim 25 jaar nadat in de gemeenteraad van de toenmalige gemeente Nieuw-Beijerland in een unaniem aangenomen motie werd gevraagd de olieleiding van Total over de Spuidijk ondergronds te maken, is het potaal met de leiding ook daadwerkelijk verdwenen. Dit voorjaar heeft Visser Smit Hanab een nieuwe leiding geboord onder de weg en het water van het Spui. Daarmee kwam de weg vrij voor het slopen van het portaal. De huidige gemeente Korendijk draaide op voor de kosten van de sloop, die is uitgevoerd door de Spijkse Metaalhandel van den Heuvel.

Reageer op dit artikel