nieuws

Domo-villa in Bedum blijft toch behouden

bouwbreed Premium

Er lijkt een einde gekomen aan de commotie rond de sloop van de oude directiewoning bij de kaasfabriek in het Groningse dorp Bedum. De gemeente is bereid de zogeheten Domo-villa op te tillen en naar de andere kant van het dorp te rijden.

Er lijkt een einde gekomen aan de commotie rond de sloop van de oude directiewoning bij de kaasfabriek in het Groningse dorp Bedum. De gemeente is bereid de zogeheten Domo-villa op te tillen en naar de andere kant van het dorp te rijden.
Op een bedrijventerrein aan het Boterdiep moet de woning vervolgens op nieuwe fundamenten worden geplaatst. Bresser uit ‘s-Gravendeel is benaderd voor het werk. Zuivelconcern Friesland Foods wil het pand uit 1921 slopen in verband met uitbreiding van de fabriek.

Reageer op dit artikel