nieuws

Bouwvakker dood na val van tien meter

bouwbreed Premium

Een werknemer van een bouwbedrijf uit Bergschenhoek is gisterochtend in het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam overleden aan de gevolgen van een val tijdens werkzaamheden aan een woning. Het slachtoffer, een dertigjarige man uit Bleiswijk, maakte een val van 10 meter, vanaf de derde woonlaag. Daar stond volgens de politie een steiger voor een balkon. De werknemer liep ernstig hoofdletsel op.

Een werknemer van een bouwbedrijf uit Bergschenhoek is gisterochtend in het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam overleden aan de gevolgen van een val tijdens werkzaamheden aan een woning. Het slachtoffer, een dertigjarige man uit Bleiswijk, maakte een val van 10 meter, vanaf de derde woonlaag. Daar stond volgens de politie een steiger voor een balkon. De werknemer liep ernstig hoofdletsel op.

Reageer op dit artikel