nieuws

Vallend balkon bedelft man in Wassenaar

bouwbreed

SHrS -Twee mannen zijn gistermorgen in Wassenaar rond 10.00 uur gewondgeraakt door een instortend balkon. De mannen, van 53 en 56 jaar oud, waren op de begane grond bezig een kozijn uit een restauratiepand aan de Beukenhorstlaan te halen. “Het balkon was echter niet verankerd en rustte op het kozijn”, verklaarde een woordvoerder van de brandweer Leidschendam-Voorburg.

SHrS -Twee mannen zijn gistermorgen in Wassenaar rond 10.00 uur gewondgeraakt door een instortend balkon. De mannen, van 53 en 56 jaar oud, waren op de begane grond bezig een kozijn uit een restauratiepand aan de Beukenhorstlaan te halen. “Het balkon was echter niet verankerd en rustte op het kozijn”, verklaarde een woordvoerder van de brandweer Leidschendam-Voorburg.
Daarom kwam het balkon naar beneden. De ene man kon het puin van het balkon ontwijken; de andere kreeg het op zijn borst en brak daarbij vermoedelijk enkele ribben. De brandweer wist hem te bevrijden; beiden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit artikel