nieuws

Mobiele lastent

bouwbreed Premium

Onder een mobiele tent die is uitgerust met alle benodigde lasinstrumenten, verbinden twee lassers van Dura Vermeer Ondergrondse Infra een stalen hogedrukgasleiding. In verband met de aanleg van een nieuwe weg in Leidsche Rijn verlegt de aannemer 1 kilometer transportleiding, een opdracht van Gasunie. Het gaat om losse stukken leiding met verschillende diameters. Ten behoeve van een nieuwe hoofdwatergang legt de leidingbouwer bovendien drie zinkers aan. In juni zijn de werkzaamheden begonnen. Inmiddels is over een lengte van 350 meter een dubbele leiding sleufloos en horizontaal onder de zogeheten Europaweg geboord.

Onder een mobiele tent die is uitgerust met alle benodigde lasinstrumenten, verbinden twee lassers van Dura Vermeer Ondergrondse Infra een stalen hogedrukgasleiding. In verband met de aanleg van een nieuwe weg in Leidsche Rijn verlegt de aannemer 1 kilometer transportleiding, een opdracht van Gasunie. Het gaat om losse stukken leiding met verschillende diameters. Ten behoeve van een nieuwe hoofdwatergang legt de leidingbouwer bovendien drie zinkers aan. In juni zijn de werkzaamheden begonnen. Inmiddels is over een lengte van 350 meter een dubbele leiding sleufloos en horizontaal onder de zogeheten Europaweg geboord.

Reageer op dit artikel