nieuws

Hybride onderdorpel in kozijn gemonteerd

bouwbreed Premium

Holonite brengt de nieuwe Hybride raamonderdorpel van gegoten composietsteen. De dorpel maakt deel uit van het concept 5D Inside, dat op de laatste Bouwbeurs is geïntroduceerd. In dit systeem werken vier fabrikanten (Alprokon Aluminium, Deventer Dichtingsprofielen, Holonite en Nemef) samen om hun producten voor raam- en deurkozijnen naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Holonite brengt de nieuwe Hybride raamonderdorpel van gegoten composietsteen. De dorpel maakt deel uit van het concept 5D Inside, dat op de laatste Bouwbeurs is geïntroduceerd. In dit systeem werken vier fabrikanten (Alprokon Aluminium, Deventer Dichtingsprofielen, Holonite en Nemef) samen om hun producten voor raam- en deurkozijnen naadloos op elkaar te laten aansluiten.
Een kozijn is in één keer met de Hybride onderdorpel te plaatsen. Dit komt door de industriële montage van de onderdorpel tijdens de fabricage van het totale kozijn. Voegwerk is niet meer nodig en er ontstaat een naadloze aansluiting op alle onderdelen.
Een ander voordeel is dat vanwege het toegepaste composietmateriaal houtrot niet mogelijk is in het meest kwetsbare onderdeel van het kozijn, de onderdorpel.

Reageer op dit artikel