nieuws

Dura-spaarlamp ook in koffiekleur

bouwbreed Premium

SHrS Jacs.Koopman brengt een nieuwe serie Cappuccino-spaarlampen van het Italiaanse fabrikaat Dura. De kleurtemperatuur van de energiebesparende lampen is hetzelfde als die van flame-gloeilampen. Ze kunnen daarom ook voor sfeerverlichting worden ingezet. De koffiekleurige serie omvat lampen voor alle gangbare toepassingen. Er zijn drie bolmodellen (van 45 tot 60 millimeter doorsnede) en een kaarslamp (lengte 105 millimeter).

SHrS Jacs.Koopman brengt een nieuwe serie Cappuccino-spaarlampen van het Italiaanse fabrikaat Dura. De kleurtemperatuur van de energiebesparende lampen is hetzelfde als die van flame-gloeilampen. Ze kunnen daarom ook voor sfeerverlichting worden ingezet. De koffiekleurige serie omvat lampen voor alle gangbare toepassingen. Er zijn drie bolmodellen (van 45 tot 60 millimeter doorsnede) en een kaarslamp (lengte 105 millimeter).

Reageer op dit artikel