nieuws

Bouw vierhonderd huizen in ’t Zand

bouwbreed Premium

In het Noord-Hollandse dorp ’t Zand worden de komende tien jaar 400 woningen bijgebouwd. De gemeente Zijpe, Bouwfonds MAB en Kuin Vastgoedontwikkeling werken samen aan het project. Zijpe wees ’t Zand in 2005 aan als groeikern. Door het stijgende inwoneraantal zijn 50 woningen per jaar nodig. Ook het bedrijventerrein wordt uitgebreid. De bouw van de woningen begint in 2008.

In het Noord-Hollandse dorp ’t Zand worden de komende tien jaar 400 woningen bijgebouwd. De gemeente Zijpe, Bouwfonds MAB en Kuin Vastgoedontwikkeling werken samen aan het project. Zijpe wees ’t Zand in 2005 aan als groeikern. Door het stijgende inwoneraantal zijn 50 woningen per jaar nodig. Ook het bedrijventerrein wordt uitgebreid. De bouw van de woningen begint in 2008.

Reageer op dit artikel