nieuws

Beperkingen brug Heteren opgeheven

bouwbreed

De verkeersbeperkingen op de brug over de Rijn tussen het Gelderse Heteren en Renkum zijn vannacht opgeheven. Enkele weken geleden werden bij een inspectie scheuren ontdekt in het beton van de brug over de Rijn in de snelweg A50 (Apeldoorn-Den Bosch). Uit voorzorg sloot Rijkswaterstaat de uit- en invoegstroken en moest zwaar verkeer omrijden.

De verkeersbeperkingen op de brug over de Rijn tussen het Gelderse Heteren en Renkum zijn vannacht opgeheven. Enkele weken geleden werden bij een inspectie scheuren ontdekt in het beton van de brug over de Rijn in de snelweg A50 (Apeldoorn-Den Bosch). Uit voorzorg sloot Rijkswaterstaat de uit- en invoegstroken en moest zwaar verkeer omrijden.
Voorlopig zijn er extra steunen geplaatst. De definitieve reparatie vindt plaats wanneer de snelweg wordt verbreed naar twee keer drie rijstroken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels