nieuws

Afvalbak met hoge opening uitnodigend

bouwbreed

SHrS Falco heeft de nieuwe afvalbak Ultimo. De bak kan op straat worden geplaatst om zwerfvuil te voorkomen. Geplaatst in een loopstroom kunnen passanten gemakkelijk hun afval in de hoge openingen kwijt. De bak heeft een inhoud van 55 liter, wat volgens Falco net iets meer is dan bij vergelijkbare modellen. Door de gecombineerde deur-binnenbak laat de bak zich gemakkelijk legen.

SHrS Falco heeft de nieuwe afvalbak Ultimo. De bak kan op straat worden geplaatst om zwerfvuil te voorkomen. Geplaatst in een loopstroom kunnen passanten gemakkelijk hun afval in de hoge openingen kwijt. De bak heeft een inhoud van 55 liter, wat volgens Falco net iets meer is dan bij vergelijkbare modellen. Door de gecombineerde deur-binnenbak laat de bak zich gemakkelijk legen.
De afvalbak is ontworpen door het bureau KVD uit Amsterdam, dat daarvoor overleg heeft gevoerd met gemeentelijke beheerders.

Reageer op dit artikel