nieuws

Wereldhave naaroostkust Amerika

bouwbreed

Wereldhave is van plan een maatschappij op te zetten voor het beheer van vastgoed in het oosten van de Verenigde Staten. Eerste stap daartoe is de aankoop van een kantoorgebouw in havenstad San Diego. Wereldhave signaleert aan de Amerikaanse oostkust een toenemende handel op Azië. Vooral havensteden zoals San Diego met zijn 1,2 miljoen inwoners profiteren van de groeiende bedrijvigheid. De stad geldt bovendien als centrum van de biotechnische industrie. Beleggingsmaatschappij Wereldhave telde 145 miljoen euro neer voor het kantoor in San Diego. Het gebouw meet 35.200 vierkante meter nuttig vloeroppervlak en beschikt over 752 parkeerplaatsen. Van het complex is 80 procent verhuurd in langlopende contracten aan onder andere enkele advocatenkantoren en financiële dienstverleners.

Wereldhave is van plan een maatschappij op te zetten voor het beheer van vastgoed in het oosten van de Verenigde Staten. Eerste stap daartoe is de aankoop van een kantoorgebouw in havenstad San Diego. Wereldhave signaleert aan de Amerikaanse oostkust een toenemende handel op Azië. Vooral havensteden zoals San Diego met zijn 1,2 miljoen inwoners profiteren van de groeiende bedrijvigheid. De stad geldt bovendien als centrum van de biotechnische industrie. Beleggingsmaatschappij Wereldhave telde 145 miljoen euro neer voor het kantoor in San Diego. Het gebouw meet 35.200 vierkante meter nuttig vloeroppervlak en beschikt over 752 parkeerplaatsen. Van het complex is 80 procent verhuurd in langlopende contracten aan onder andere enkele advocatenkantoren en financiële dienstverleners.

Reageer op dit artikel