nieuws

Tapemarkt

bouwbreed Premium

Wiltec heeft de site www.tapemarkt.nl in het leven geroepen om het klanten gemakkelijk te maken de juiste tapes en folies voor een bepaalde toepassing te kiezen en te bestellen. De keus is er voor alle soorten projecten, van eenvoudige klussen tot hoogwaardige gebruik, in kleine of grote toepassingen. Het assortiment bestaat uit internationaal bekende merken, aldus Wiltec.

Wiltec heeft de site www.tapemarkt.nl in het leven geroepen om het klanten gemakkelijk te maken de juiste tapes en folies voor een bepaalde toepassing te kiezen en te bestellen. De keus is er voor alle soorten projecten, van eenvoudige klussen tot hoogwaardige gebruik, in kleine of grote toepassingen. Het assortiment bestaat uit internationaal bekende merken, aldus Wiltec.

Reageer op dit artikel