nieuws

Skyline

bouwbreed

In het zuiden van Utrecht domineren sinds kort twee hoge door Midreth gebouwde torens de skyline; de 84 meter hoge kantoortoren Galghenwert (links) en de 65 meter hoge woontoren Apollo Residence (rechts). Terwijl het door Dan en Partners Architecten ontworpen kantoorgebouw al eerder het hoogste punt bereikte, werd onlangs ook het hoogste punt van het door Cees Dam ontworpen appartementencomplex gevierd. Vanuit beide complexen zullen in de toekomst de voetbalwedstrijden in stadion Galgenwaard te volgen zijn waarvan links achter de bomen het dak zichtbaar is.

In het zuiden van Utrecht domineren sinds kort twee hoge door Midreth gebouwde torens de skyline; de 84 meter hoge kantoortoren Galghenwert (links) en de 65 meter hoge woontoren Apollo Residence (rechts). Terwijl het door Dan en Partners Architecten ontworpen kantoorgebouw al eerder het hoogste punt bereikte, werd onlangs ook het hoogste punt van het door Cees Dam ontworpen appartementencomplex gevierd. Vanuit beide complexen zullen in de toekomst de voetbalwedstrijden in stadion Galgenwaard te volgen zijn waarvan links achter de bomen het dak zichtbaar is.

Reageer op dit artikel