nieuws

Philips-systeem programmeert kleurenschema van ledden

bouwbreed Premium

Philips Lighting brengt een systeem om op maat decoratieve led-verlichting te installeren in winkels, restaurants, kantoren en andere ruimtes binnenhuis. Alle vormen en lengten zijn mogelijk.

Dit Intuos Smart ledsysteem is flexibel en gebruiksvriendelijk, meldt de producent. Het omvat verschillende componenten die op elkaar zijn afgestemd en simpel aan elkaar zijn te koppelen. Aansluiting met een groot aantal merkproducten is mogelijk.
Het Intuos Smart ledsysteem bestaat uit kant-en-klare pcb’s (printed circuit board), elk met geïntegreerde led en lens. De pcb’s bieden ruimte aan maximaal zes ledden. Ze zijn er in diverse kleuren (rood, groen, blauw, amber, warmwit, koelwit), vormen en afmetingen. Het systeem omvat verder onder meer lenzen, voeding en bedrading.
Met de programmer kan de gebruiker zelf lichtregelingen en kleurenschema’s programmeren. Voor gebruikers die voor de aanschaf van grote volumes eerst kennis willen maken met het systeem, biedt Philips een compacte starterkit.

Reageer op dit artikel