nieuws

Lafarge zou overname Tarmac overwegen

bouwbreed

Een paar weken na de overname van Hanson door Heidelberger is opnieuw een Britse producent van aggregaten het onderwerp van overnamegeruchten. Het Franse Lafarge zou azen op Tarmac, onderdeel van het mijnbedrijf Anglo American, zo melden zowel Britse als Franse bronnen. Anglo American heeft, naar wordt gemeld, Tarmac informeel in de etalage gezet met een prijskaartje van 4,4 miljard euro en zou inmiddels al de eerste contacten met Lafarge hebben gehad.

Een paar weken na de overname van Hanson door Heidelberger is opnieuw een Britse producent van aggregaten het onderwerp van overnamegeruchten. Het Franse Lafarge zou azen op Tarmac, onderdeel van het mijnbedrijf Anglo American, zo melden zowel Britse als Franse bronnen. Anglo American heeft, naar wordt gemeld, Tarmac informeel in de etalage gezet met een prijskaartje van 4,4 miljard euro en zou inmiddels al de eerste contacten met Lafarge hebben gehad.

Reageer op dit artikel