nieuws

Klimbekisting

bouwbreed

Bouwbedrijf J.P. van Eesteren is begonnen met werkzaamheden aan de Districtscentrale 2, aan de Zuidas in Amsterdam. Het betreft een uitbreiding van het energiegebouw voor noodstroomvoorzieningen en no-break installaties. Ook maken funderingswerkzaamheden en de verzwaring van de straalverbindingstoren tot 71,50 meter + NAP deel uit van de werkzaamheden. Verzwaring en ophoging van de straalverbindingstoren is noodzakelijk voor de ontwikkelingen op de Zuidas. De uitvoering betreft een uitbreiding van een complex dat tijdens de bouwactiviteiten in gebruik blijft. Medewerkers van aannemer J.P. van Eesteren zijn bezig met de klimbekisting voor de versteviging van de toren, noodzakelijk voor het verhogen ervan.

Bouwbedrijf J.P. van Eesteren is begonnen met werkzaamheden aan de Districtscentrale 2, aan de Zuidas in Amsterdam. Het betreft een uitbreiding van het energiegebouw voor noodstroomvoorzieningen en no-break installaties. Ook maken funderingswerkzaamheden en de verzwaring van de straalverbindingstoren tot 71,50 meter + NAP deel uit van de werkzaamheden. Verzwaring en ophoging van de straalverbindingstoren is noodzakelijk voor de ontwikkelingen op de Zuidas. De uitvoering betreft een uitbreiding van een complex dat tijdens de bouwactiviteiten in gebruik blijft. Medewerkers van aannemer J.P. van Eesteren zijn bezig met de klimbekisting voor de versteviging van de toren, noodzakelijk voor het verhogen ervan.

Reageer op dit artikel