nieuws

Contract TNT Real Estate en BAM

bouwbreed

TNT Real Estate en BAM Gebouw beheer hebben een raamcontract gesloten voor onderhoud aan de vastgoedportefeuille van TNT. Daarmee heeft de jongste dochter van BAM Utiliteitsbouw en BAM Techniek een belangrijke klant aan de haak geslagen. TNT Real Estate bezit ongeveer driehonderd panden. Daarnaast beheert de onderneming de totale vastgoedportefeuille van TNT. Het gaat daarbij om zo’n 1200 gebouwen.

TNT Real Estate en BAM Gebouw beheer hebben een raamcontract gesloten voor onderhoud aan de vastgoedportefeuille van TNT. Daarmee heeft de jongste dochter van BAM Utiliteitsbouw en BAM Techniek een belangrijke klant aan de haak geslagen. TNT Real Estate bezit ongeveer driehonderd panden. Daarnaast beheert de onderneming de totale vastgoedportefeuille van TNT. Het gaat daarbij om zo’n 1200 gebouwen.
Het bouwkundig en installatietechnisch beheer van gebouwen is de specialiteit van BAM Gebouwbeheer. Het bedrijf werkt landelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels