nieuws

Branderflex pleister overbrugt scheuren

bouwbreed Premium

Branderflex is een nieuw pleistersysteem voor gescheurde ondergronden van Brander Afbouwprodukten. Het systeem bestaat uit sierpleister voor buitentoepassing en muurverven voor binnen en buiten.

Branderflex is een nieuw pleistersysteem voor gescheurde ondergronden van Brander Afbouwprodukten. Het systeem bestaat uit sierpleister voor buitentoepassing en muurverven voor binnen en buiten.
Onder meer door de elasticiteit is het systeem is geschikt voor licht en zwaar renovatiewerk. Haar- en krimpscheuren, maar ook grotere barsten vanaf 0,5 millimeter zijn er al of niet met behulp van het Branderflex-weefsel mee weg te werken. De sierpleister bestaat uit een voorstrijklaag (Branderflex Voorstrijk) en een afwerklaag (Branderflex Putz). Het product is slagregendicht en waterdampdoorlatend.
De muurverf heeft deze eigenschappen eveneens. De verf is geschikt voor het uitvlakken van ruwe pleisterondergronden aan gevel, wand of plafond, binnen en buiten. Het systeem bestaat ook uit een voorstrijk (Branderflex Coat) en een eindafwerking (Branderflex Topcoat).
Sierpleister en muurverf zijn er in wit en lichte kleuren.

Reageer op dit artikel