nieuws

Bouwen voor de brandweer

bouwbreed

Aan de Sloterweg bij Schiphol bouwt Mulder Betonbouw een compleet oefencentrum voor de Brandweer Amsterdam. In beton verrijzen een oefenpand, een blusgracht, een fundatie voor een klimtoren, een commandopost annex magazijn en een asfalt oefenplaat. De oefenplaat wordt uitgevoerd met een gescheiden riolering, zodat vervuild water kan worden afgevoerd. De locatie is dicht tegen het Schipholcomplex gerealiseerd, zodat Schiphol in combinatie met de brandweer gebruik kan maken van dit professionele oefencentrum. Aan de ‘airside’ van het hek is zelfs een Boeing geplaatst om te oefenen op een calamiteit in een vliegtuig. Eind 2008 wordt het complex in gebruik genomen

Aan de Sloterweg bij Schiphol bouwt Mulder Betonbouw een compleet oefencentrum voor de Brandweer Amsterdam. In beton verrijzen een oefenpand, een blusgracht, een fundatie voor een klimtoren, een commandopost annex magazijn en een asfalt oefenplaat. De oefenplaat wordt uitgevoerd met een gescheiden riolering, zodat vervuild water kan worden afgevoerd. De locatie is dicht tegen het Schipholcomplex gerealiseerd, zodat Schiphol in combinatie met de brandweer gebruik kan maken van dit professionele oefencentrum. Aan de ‘airside’ van het hek is zelfs een Boeing geplaatst om te oefenen op een calamiteit in een vliegtuig. Eind 2008 wordt het complex in gebruik genomen
Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel