nieuws

Asbestverwijdering

bouwbreed Premium

In de Schiedamse wijk Nieuwland verwijderen medewerkers van sloopaannemer Beelen asbest uit gestripte, en vervolgens te slopen verouderde woonflats. In opdracht van de gemeente Schiedam, afdeling Vastgoed en Grondbedrijf gaan de oude appartementsgebouwen tegen de vlakte en komt er moderne nieuwbouw voor terug. In het nieuwbouwproject waarin 500 woningen zijn opgenomen, is plaats voor de appartementenflat De Watertoren met twaalf woonlagen, grote 5 en 6 kamerwoningen, eengezinswoningen, en het appartementengebouw De Wintertuin waarbij sociaal maatschappelijke functies in het gebouw zijn gepland. Foto: Ton Borsboom

In de Schiedamse wijk Nieuwland verwijderen medewerkers van sloopaannemer Beelen asbest uit gestripte, en vervolgens te slopen verouderde woonflats. In opdracht van de gemeente Schiedam, afdeling Vastgoed en Grondbedrijf gaan de oude appartementsgebouwen tegen de vlakte en komt er moderne nieuwbouw voor terug. In het nieuwbouwproject waarin 500 woningen zijn opgenomen, is plaats voor de appartementenflat De Watertoren met twaalf woonlagen, grote 5 en 6 kamerwoningen, eengezinswoningen, en het appartementengebouw De Wintertuin waarbij sociaal maatschappelijke functies in het gebouw zijn gepland. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel