nieuws

VLG-online

bouwbreed

Www.vlg-online.nl is de nieuwe site van de Vereniging van producenten en leveranciers van metalen Lateien en Geveldragers (VLG). De site biedt onder meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van metalen lateien en geveldragers. Zo zijn deze bouwdelen licht van gewicht, hebben ze een groot draagvermogen en zijn ze duurzaam. Verder zijn er op de site een overzicht van de diensten van de vereniging en de ledenlijst te vinden. Van ieder lid is er een korte profielschets met bijbehorend leveringsprogramma.

Www.vlg-online.nl is de nieuwe site van de Vereniging van producenten en leveranciers van metalen Lateien en Geveldragers (VLG). De site biedt onder meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van metalen lateien en geveldragers. Zo zijn deze bouwdelen licht van gewicht, hebben ze een groot draagvermogen en zijn ze duurzaam. Verder zijn er op de site een overzicht van de diensten van de vereniging en de ledenlijst te vinden. Van ieder lid is er een korte profielschets met bijbehorend leveringsprogramma.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels