nieuws

Uit de lengte of uit de breedte

bouwbreed Premium

Bij de aanleg van een vierhonderd meter lang en twintig centimeter hoog betonpad heeft Bekro Aannemingsbedrijf BV in Genemuiden voor het eerst een gloednieuwe machine gebruikt die op variabele breedte betonpaden kan leggen. De breedte van de paden kan variëren van twee tot zes meter. Het pad werd aangelegd bij veehouder Jacob Porsius in Haskerdijken, die zijn twee meter brede pad liet vervangen door een van vier meter. De grote landbouwmachines waarmee hij werkt maakten die ingreep noodzakelijk.

Bij de aanleg van een vierhonderd meter lang en twintig centimeter hoog betonpad heeft Bekro Aannemingsbedrijf BV in Genemuiden voor het eerst een gloednieuwe machine gebruikt die op variabele breedte betonpaden kan leggen. De breedte van de paden kan variëren van twee tot zes meter. Het pad werd aangelegd bij veehouder Jacob Porsius in Haskerdijken, die zijn twee meter brede pad liet vervangen door een van vier meter. De grote landbouwmachines waarmee hij werkt maakten die ingreep noodzakelijk.
Foto: Noordoost/Alex J. de Haan

Reageer op dit artikel