nieuws

Oudenrijn bij nacht

bouwbreed

In het holst van de nacht wordt in opdracht van Rijkswaterstaat Utrecht gewerkt aan betonreparatie en vangrailsvervanging onder een van de viaducten onder het knooppunt Oudenrijn. Het werk is onderdeel van grote onderhoudswerkzaamheden aan de onderdoorgangen van het verkeersknooppunt die vorige week zijn begonnen en tot volgende week duren. Rijkswaterstaat is vanaf medio maart tot eind december 2007 bezig met zo’n 35 objecten. Dit verschilt van kleine onderhoudswerkzaamheden aan bruggen tot werkzaamheden op knooppunten.

In het holst van de nacht wordt in opdracht van Rijkswaterstaat Utrecht gewerkt aan betonreparatie en vangrailsvervanging onder een van de viaducten onder het knooppunt Oudenrijn. Het werk is onderdeel van grote onderhoudswerkzaamheden aan de onderdoorgangen van het verkeersknooppunt die vorige week zijn begonnen en tot volgende week duren. Rijkswaterstaat is vanaf medio maart tot eind december 2007 bezig met zo’n 35 objecten. Dit verschilt van kleine onderhoudswerkzaamheden aan bruggen tot werkzaamheden op knooppunten.

Reageer op dit artikel