nieuws

Onderhoud riolering

bouwbreed Premium

In Utrecht metselen medewerkers van Ballast Nedam een nieuwe rioolput dicht tijdens grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan de Marnixlaan, een van Utrechts belangrijkste toegangswegen. Tijdens dit tien maanden durende project wordt in opdracht van de gemeente niet alleen het asfalt vervangen, maar legt Eneco ook nieuwe kabels aan en wordt oude riolering vervangen. Om zo flexibel mogelijk de oude buizen aan nieuwe putten aan te sluiten, wordt gebruik gemaakt van halfopen putten die later worden dichtgemetseld.

In Utrecht metselen medewerkers van Ballast Nedam een nieuwe rioolput dicht tijdens grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan de Marnixlaan, een van Utrechts belangrijkste toegangswegen. Tijdens dit tien maanden durende project wordt in opdracht van de gemeente niet alleen het asfalt vervangen, maar legt Eneco ook nieuwe kabels aan en wordt oude riolering vervangen. Om zo flexibel mogelijk de oude buizen aan nieuwe putten aan te sluiten, wordt gebruik gemaakt van halfopen putten die later worden dichtgemetseld.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel