nieuws

Nieuw systeem voor verhoging waterdruk

bouwbreed

Wilo Nederland uit Beverwijk heeft nieuwe drukverhogingsinstallaties voor zeer hoge debieten in drink- en bluswatervoorzieningen in gebouwen. De installaties kunnen ook dienen als koelsystemen en industriële watercircuits. De maximale volumestroom kan oplopen tot 140 kubieke meter per uur; de maximale opvoerhoogte tot 160 meter. De installaties worden als aansluitklare units op één basisframe geleverd. Tot het systeem behoort het volledige leidingwerk, de hydraulische componenten, druksensoren en complete bekabeling. De installaties hebben een programmeerbare microcomputerbesturing.

Wilo Nederland uit Beverwijk heeft nieuwe drukverhogingsinstallaties voor zeer hoge debieten in drink- en bluswatervoorzieningen in gebouwen. De installaties kunnen ook dienen als koelsystemen en industriële watercircuits. De maximale volumestroom kan oplopen tot 140 kubieke meter per uur; de maximale opvoerhoogte tot 160 meter. De installaties worden als aansluitklare units op één basisframe geleverd. Tot het systeem behoort het volledige leidingwerk, de hydraulische componenten, druksensoren en complete bekabeling. De installaties hebben een programmeerbare microcomputerbesturing.

Reageer op dit artikel