nieuws

Etap-reflector verlicht hoge werkruimtes

bouwbreed Premium

SHrS Voor de verlichting van hoge ruimtes zoals werkplaatsen en magazijnen brengt Etap vier nieuwe E5-reflectoren. Per type kan de verlichting van een ruimte precies worden afgestemd op de specifieke behoefte. Het type E52 is een breedstralende reflector voor stoffige omgevingen. Boven de lamp zitten uplightsleuven die ervoor zorgen dat zich geen stof op de lamp afzet. De E560 en E562 zijn schuinstralende reflectoren. Ze zijn gemaakt van hoog reflecterend aluminium. Deze typen zijn vooral geschikt voor situaties waar armaturen niet direct boven de werkplek kunnen worden gemonteerd of als er grote verticale vlakken zijn te verlichten. Het type E586 met Equilum reflector biedt volgens de fabrikant de beste combinatie van lichtverdeling, afscherming en rendement.

SHrS Voor de verlichting van hoge ruimtes zoals werkplaatsen en magazijnen brengt Etap vier nieuwe E5-reflectoren. Per type kan de verlichting van een ruimte precies worden afgestemd op de specifieke behoefte. Het type E52 is een breedstralende reflector voor stoffige omgevingen. Boven de lamp zitten uplightsleuven die ervoor zorgen dat zich geen stof op de lamp afzet. De E560 en E562 zijn schuinstralende reflectoren. Ze zijn gemaakt van hoog reflecterend aluminium. Deze typen zijn vooral geschikt voor situaties waar armaturen niet direct boven de werkplek kunnen worden gemonteerd of als er grote verticale vlakken zijn te verlichten. Het type E586 met Equilum reflector biedt volgens de fabrikant de beste combinatie van lichtverdeling, afscherming en rendement.

Reageer op dit artikel