nieuws

Ballast bouwt garage voor 13 miljoen euro

bouwbreed

Ballast Nedam gaat bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein een bovengrondse parkeergarage bouwen voor 1450 auto’s. Met de opdracht is een bedrag van 13 miljoen euro gemoeid, aldus het bouwconcern. De parkeergarage wordt begin 2009 opgeleverd en zal worden geëxploiteerd door Q-park.

Ballast Nedam gaat bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein een bovengrondse parkeergarage bouwen voor 1450 auto’s. Met de opdracht is een bedrag van 13 miljoen euro gemoeid, aldus het bouwconcern. De parkeergarage wordt begin 2009 opgeleverd en zal worden geëxploiteerd door Q-park.
Om het acute parkeerprobleem bij het ziekenhuis enigszins te verlichten, installeert Ballast Nedam ondertussen een tijdelijke parkeergarage voor 500 auto’s. Deze zal worden ontmanteld zodra de definitieve garage in gebruik kan worden genomen.

Reageer op dit artikel