nieuws

Admiraalswoningen

bouwbreed Premium

In Nieuwegein werken een stukadoor en een schilder aan de afbouw van het door Heijmans IBC Bouw gebouwde woningbouwproject Waterhof. De 62 door Molenaar & Van Winden Architecten ontworpen huizen zien eruit als traditionele ‘admiraalswoningen’ en liggen rondom een passantenhaven langs het Merwedekanaal en de Vaartse Rijn. Ze zijn onderdeel van de woonwijk Nieuw Vreeswijk die door een samenwerkingsverband van De Principaal en Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling is ontwikkeld. De wijk moet een maritieme sfeer uitstralen die passend is bij visserswoningen rondom de Zuiderzee.

In Nieuwegein werken een stukadoor en een schilder aan de afbouw van het door Heijmans IBC Bouw gebouwde woningbouwproject Waterhof. De 62 door Molenaar & Van Winden Architecten ontworpen huizen zien eruit als traditionele ‘admiraalswoningen’ en liggen rondom een passantenhaven langs het Merwedekanaal en de Vaartse Rijn. Ze zijn onderdeel van de woonwijk Nieuw Vreeswijk die door een samenwerkingsverband van De Principaal en Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling is ontwikkeld. De wijk moet een maritieme sfeer uitstralen die passend is bij visserswoningen rondom de Zuiderzee.

Reageer op dit artikel