nieuws

Woonbron geeft acht vrije kavels uit

bouwbreed

Corporatie Woonbron gaat in Oudeland, een wijk in Hoogvliet, acht kavels uitgeven waar de kopers zelf een woning kunnen laten bouwen. De kavels, met een oppervlak van bijna 500 vierkante meter, komen langs een singel. De prijs ligt tussen 168.000 en 178.000 euro vrij op naam. Voor die prijs krijgen de kopers ook een cursus van het Steunpunt Wonen, die speciaal is ontwikkeld voor particuliere opdrachtgevers. Zij leren wat het betekent in eigen beheer een woning te laten bouwen. Mocht het aantal gegadigden groter zijn dan het aanbod, dan zal een notaris loten.

Corporatie Woonbron gaat in Oudeland, een wijk in Hoogvliet, acht kavels uitgeven waar de kopers zelf een woning kunnen laten bouwen. De kavels, met een oppervlak van bijna 500 vierkante meter, komen langs een singel. De prijs ligt tussen 168.000 en 178.000 euro vrij op naam. Voor die prijs krijgen de kopers ook een cursus van het Steunpunt Wonen, die speciaal is ontwikkeld voor particuliere opdrachtgevers. Zij leren wat het betekent in eigen beheer een woning te laten bouwen. Mocht het aantal gegadigden groter zijn dan het aanbod, dan zal een notaris loten.

Reageer op dit artikel