nieuws

Universele ventilator voor luchtkanalen

bouwbreed Premium

Universele AC/EC-radiaalventilatoren voor onder meer luchtkanalen in de nieuwbouw en de verbetering van bestaande installaties. Ventilatorfabrikant ebm-papst Mulfingen past de benodigde montageflens voor deze voorwaarts gekromde ventilatoren aan de motoren aan.

Universele AC/EC-radiaalventilatoren voor onder meer luchtkanalen in de nieuwbouw en de verbetering van bestaande installaties. Ventilatorfabrikant ebm-papst Mulfingen past de benodigde montageflens voor deze voorwaarts gekromde ventilatoren aan de motoren aan.
De conventionele AC-varianten komen in diameters van 250 tot 400 millimeter en met enkel- of driefasenmotoren. De energiesparende EC-varianten worden geleverd in een diameter van 250 tot 450 millimeter en met een enkel- of driefasenmotor. Als optie reageert de motor op sensorsignalen.
De ventilatoren kunnen ook via het communicatiesysteem ebmBus van de fabrikant worden bestuurd. Vibo Benelux uit Helmond verdeelt de producten van ebm-papst op de Nederlandse markt.

Reageer op dit artikel