nieuws

Oud Zeeuws lijnenspel

bouwbreed

Aan de voorzijde van het vernieuwde Zeeuws Museum in Middelburg leggen aannemer Dekker en stratenmaker Van der Vliet de laatste hand aan het Abdijplein. In twee weken tijd moet zo’n 500 vierkante meter plein worden voorzien van klinkers (dikformaten). De aannemers moeten hierbij goed rekening houden met het huidige natuurstenen lijnenspel. Om uitbreiding van het museum mogelijk te maken werd het plein tijdelijk opengebroken. In juni gaat het museum, dat onder meer Zeeuwse wandtapijten en archeologische vondsten etaleert, open voor het publiek.

Aan de voorzijde van het vernieuwde Zeeuws Museum in Middelburg leggen aannemer Dekker en stratenmaker Van der Vliet de laatste hand aan het Abdijplein. In twee weken tijd moet zo’n 500 vierkante meter plein worden voorzien van klinkers (dikformaten). De aannemers moeten hierbij goed rekening houden met het huidige natuurstenen lijnenspel. Om uitbreiding van het museum mogelijk te maken werd het plein tijdelijk opengebroken. In juni gaat het museum, dat onder meer Zeeuwse wandtapijten en archeologische vondsten etaleert, open voor het publiek.

Reageer op dit artikel