nieuws

Kraan tilt kraan

bouwbreed

Kraan tilt kraan

In Oud-Beijerland voert Cranes International met een 500 tons kraan een niet allerdaagse hijsoperatie uit. De kranenbouwer tilt in opdracht van Mebin, de grootste betonmortelproducent in Nederland, een Sanderskraan uit 1970, van 85 ton zwaar, op een ponton. Over het water wordt de grijperkraan naar een andere een productieplaats van Mebin in Katwijk verplaatst. In het vissersdorp arriveert de kraan vrijdag. Volgens een woordvoerder van Cranes International is de operatie bijzonder, omdat het vervoeren van kranen meestal over de weg gebeurt. In deze specifieke regio zijn echter diverse ontheffingen nodig, waardoor verscheping sneller en goedkoper is. Extra berekeningen werden gemaakt, extra verzekeringen afgesloten. Tot nu toe verloopt de klus voorspoedig..

In Oud-Beijerland voert Cranes International met een 500 tons kraan een niet allerdaagse hijsoperatie uit. De kranenbouwer tilt in opdracht van Mebin, de grootste betonmortelproducent in Nederland, een Sanderskraan uit 1970, van 85 ton zwaar, op een ponton. Over het water wordt de grijperkraan naar een andere een productieplaats van Mebin in Katwijk verplaatst. In het vissersdorp arriveert de kraan vrijdag. Volgens een woordvoerder van Cranes International is de operatie bijzonder, omdat het vervoeren van kranen meestal over de weg gebeurt. In deze specifieke regio zijn echter diverse ontheffingen nodig, waardoor verscheping sneller en goedkoper is. Extra berekeningen werden gemaakt, extra verzekeringen afgesloten. Tot nu toe verloopt de klus voorspoedig..

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels