nieuws

Illbruck-pistoollijm na één minuut muurvast

bouwbreed

Tremco Illbruck heeft een nieuwe sneldrogende constructielijm. Deze PU 01 Pistoollijm Rapid maakt al na een minuut een muurvaste verbinding, zegt de producent. De lijm hecht prima bij materialen als hout, aluminium, steen, glas en kunststof. Hij is toe te passen voor het verlijmen van bijvoorbeeld trappen, constructies, stofferingen, houtverbindingen, polystyreenplaten en dakramen, ook buiten.

Tremco Illbruck heeft een nieuwe sneldrogende constructielijm. Deze PU 01 Pistoollijm Rapid maakt al na een minuut een muurvaste verbinding, zegt de producent. De lijm hecht prima bij materialen als hout, aluminium, steen, glas en kunststof. Hij is toe te passen voor het verlijmen van bijvoorbeeld trappen, constructies, stofferingen, houtverbindingen, polystyreenplaten en dakramen, ook buiten.
De PU 01 hoeft maar aan één zijde te worden aangebracht. De pistoollijm beschikt over vullende eigenschappen en is overschilderbaar. Hij is bestand tegen weersinvloeden en veroudering.
Uitharden tijdens het gebruik is niet mogelijk. De verwerkingstemperatuur van de lijm ligt tussen de -5 en +35 graden Celsius.
Behalve het pistool en de lijm is geen andere applicatieapparatuur nodig.

Reageer op dit artikel